Made By BE | Tafel in de Tuin 2020
1016
post-template-default,single,single-post,postid-1016,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Tafel in de Tuin 2020


DOWNLOAD HIER DE PLATTEGROND VOOR 19 SEPTEMBER!


Wauw wij zijn helemaal verrast door de 147 deelnemers op 15 augustus, en nu hebben we voor 19 september zelfs 392 adressen!

Noem het een kofferbakverkoop, een rommelmarkt een yardsale, wij noemen het Tafel in de Tuin. Bij deze mensen kun jij kijken of daar net jouw schat ligt, maar wat de ander niet meer nodig heeft. Maak je fietstassen leeg, leen een bakfiets of doe toch een rondje met de auto, en ga langs de vele adressen! Wij hebben er zin in.

Mensen hebben hun huis kunnen opruimen deze maanden en hebben zin om deze spulletjes te gaan verkopen. Op facebook is er al veel aangegeven dat mensen Tafel in de Tuin willen bezoeken. We hebben allemaal zin om iets leuks te doen in de komende maanden waarvan veel mensen in plaats van een vakantie over de grens lekker in Nederland blijven. Geen Donderdag Meppeldagen, die we allemaal erg gaan missen. Laten we er allemaal iets leuks van maken.

Lees hier ook eens het artikel dat de Meppeler Courant over ons schreef!

No Comments

Post a Comment