Made By BE | Tafel in de Tuin 2020
1016
post-template-default,single,single-post,postid-1016,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Tafel in de Tuin 2020

Na het grote succes van de eerste editie van Tafel in de Tuin in september 2019, is het tijd voor een tweede, en zelfs derde editie in 2020! Dit jaar gaan we op zaterdag 16 mei weer door heel Meppel shoppen, en doen we dat op zaterdag 19 september nog een keer dunnetjes over. Gaaf toch?

Noem het een kofferbakverkoop, een rommelmarkt of een yardsale, wij noemen het Tafel in de Tuin. Iedereen die in Meppel woont, kan zich aanmelden (meer info hieronder). Als deelnemer creëer je je eigen winkeltje in je (voor)tuin of op je oprit. We hebben vorig jaar al heel wat mooie winkeltjes gezien! Alle deelnemende adressen worden door ons verzameld op een overzichtelijke plattegrond, zodat bezoekers eenvoudig een route kunnen plannen en heerlijk kunnen shoppen. Deze plattegrond zal een aantal weken van tevoren o.a. via deze website worden gepubliceerd.

Doe jij ook mee? Of kom je even shoppen door heel Meppel voor mooie schatten? Naast dat er veel tweedehands spullen verkocht worden, zullen er ook dit jaar weer creatievelingen deelnemen die eigengemaakte spullen verkopen, zoals zeepjes, speenkoorden en gehaakte kussens. Maak je fietstassen leeg, leen een bakfiets en ga langs zoveel mogelijk adressen… wij hebben er zin in!

Tafel in de Tuin vindt plaats van 10.00 – 15.00 uur, door heel Meppel. Als deelnemer kan je ervoor kiezen om één van beide data deel te nemen, dan zijn de kosten € 7,50. Wanneer je ervoor kiest om beide data in 2020 mee te doen, betaal je totaal € 10,00. Inschrijven kan door te mailen naar info@tafelindetuin.nl. Mocht je nog vragen hebben, kan je via die weg ook altijd even contact met ons opnemen.

Wat krijg je voor je inschrijfgeld?
> per editie 2 posters om promotie te maken voor jouw deelname
> een social media beeld om jouw deelname aan Tafel in de Tuin kenbaar te maken
> vermelding op de plattegrond met deelnemende adressen, welke o.a. door middel van flyers verspreid wordt via deelnemers en overige verspreidingspunten in Meppel
> per editie 25 flyers met de plattegrond

No Comments

Post a Comment